Advertenties beheren

10 advertenties gevonden van de 12 advertenties
Selecteer pagina: [1] 2 Volgende »

    Te koop - boerderij -
Adres:
Lokatie: Kapoly / / Somogy / Hongarije
Slaapkamers:
Grond oppervlakte:
Prijs: 25,000Euro
   
 Details

    Te koop - bouwgrond - Ruime bouwgrond in leuke vakantiedorp, 5 km van Balaton
Adres:
Lokatie: Cserszegtomaj / / Zala / Hongarije
Slaapkamers:
Grond oppervlakte: 2187
Prijs: 33,300Euro
   Bouwgrond in Cserszegtomaj, slechts 5 km van Balalton en 4 km van Hévíz! Oppervlakte: 2187 m˛ Bebouw percentage: 18% (mogen meerdere gebouwen zijn) Max bouwhoogte: 4,5 meter
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Woning met verwarmd zwembad en fitnessruimte
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 3
Grond oppervlakte: 633 m˛
Prijs: 155,000Euro
   Woning: 134m˛ Grond: 633m˛ Kalm gelegen, constant onderhouden vrijstaand huis ten noorden van de provincie Zala, in de buurt van een thermaal badkuuroord. Het huis is in een goede technische staat. Er is een zwembad van 3x7x1.5 m. met een back-upverwarming. De tuin is mooi aangelegd en onderhouden. De ramen zijn voorzien van aluminium rolgordijnen, de grotere oppervlakken worden aangedreven door een motor. De ingebouwde keuken is inbegrepen in de prijs. Er is een aparte fitnessruimte.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Ruime woning, rustig gelegen, 6 km van Balaton
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 3
Grond oppervlakte: 1382 m˛
Prijs: 129,500Euro
   Woning: 143m˛ Grond: 1384m˛ Rustig gelegen, constant onderhouden huis op 2 km van de kuuroordstad Hévíz en op 8 km van Balatonmeer. Het huis is gelegen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer. Het dorp Hévíz is gemakkelijk bereikbaar.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Mooie woning vlakbij de landgrenzen en een thermaalbad
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 3
Grond oppervlakte: 880m˛
Prijs: 110,000Euro
   Woning: 88m˛ Grond: 880m˛ Nieuw vrijstaand huis aan de Oostenrijkse /op 35km./, Sloveense/op 10km./ en Kroatische /op 25km/ grens van Hongarije. Het pand beschikt over een mooi aangelegde tuin. Het huis ligt op de loopafstand van een goed ontwikkelde thermale spa /op basis van warm mineraalwater/. Het is ideaal zovel voor permanent verblijf als een vakantiehuis. Het centrum van de stad Lenti ligt op 2 km van het huis.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Smaakvol Pension met appartementen
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 7
Grond oppervlakte: 790m˛
Prijs: 180,000Euro
   Woning: 155m˛ Grond: 790m˛ Het gastenhuis met appartementen in een prachtige natuurlijke omgeving. Vrijstaand huis ligt op 800 meter van het thermaal bad Zalakaros. Het interieur van het huis is gebouwd met hoge normen en smaakvolle inrichting. De aangegeven prijs is inclusief meubilair. Er zijn winkels en restaurants in de buurt.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Prachtig gelegen vrijstaand huis in goede staat
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 2
Grond oppervlakte: 4922m˛
Prijs: 95,000Euro
   Woning: 92m˛ Grond: 4922m˛ Prachtig gelegen vrijstaand huis in een goede technische staat nabij de thermaal water kuuroorden van Hévíz en Zalakaros. Het onroerend goed ligt in een rustig doodlopende straat zonder doorgaand verkeer. Het pand is in 2009 volledig gerenoveerd en ingericht. De oude boerderij kan omgebouwd worden tot een gastenverblijf, bestaande uit een kamer en een badkamer. De schuur kan omgebouwd worden tot opslagruimte en de andere schuur - tot een dubbele garage. Het rioolwater wordt behandeld met een biologisch afvalwater behandelingssysteem met root zone technology. De woning is gemeubileerd te koop.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Gerenoveerde tentdakwoning 8km van Héviz
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 2
Grond oppervlakte: 1727m˛
Prijs: 89,000Euro
   Woning:100m˛ Grond: 1727m˛ Rustig gelegen vrijstaand huis volledig gerenoveerd in 2018, op 8 km van het kuuroord Hévíz. Het huis ligt in het centrum van het dorp. Het is een absoluut ideale woning voor permanent verblijf. Het onroerend goed beschikt over een mooie, brede plot.
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Woning in het centrum van Héviz
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 3
Grond oppervlakte: 400m˛
Prijs: 92,050Euro
   Woning: 120m˛ Grond: 400m˛ Gerenoveerd in 1986. Vrijstaand huis die een kleine modernisering nodig heeft, in een mooie omgeving van kuuroordstad Hévíz, op 500 m van het stadscentrum. Een kelder kan worden verbouwd in een gastenverblijf. Een mooi aangelegd vrijstaand huis in waardevolle omgeving!
 Details

    Te koop - vrijstaande woning - Nieuwbouw met veel grond 7km van Balaton
Adres:
Lokatie: / / Zala / Hongarije
Slaapkamers: 3
Grond oppervlakte: 2000m˛
Prijs: 135,525Euro
   Woning: 112m˛ Grond:2000m˛ Nieuw gebouwd vrijstaand huis in aanbouw op een paar kilometer van de noordelijke oever van het Balatonmeer in een rustig dorp. Het huis bevindt zich in een gevorderd stadium van constructie. De woning heeft een perceel van 2000 m˛. Het is de ideale keuze voor een permanente bewoning!
 Details

Selecteer pagina: [1] 2 Volgende »