Aanbod gevraagd


    Naast het aanbod van de Hongaarse makelaars die hun aanbod via deze site aanbieden, is er op deze site ook plaats voor Hongaars vastgoed dat u als partikulier wil verkopen.

Indien u dus een Hongaarse woning, bouwgrond, industriepand of andere immo wil verkopen, dan kan u dat hier op www.huishongarije.be aanbieden tegen een bescheiden vergoeding. Het voordeel is dat de eventuele koper rechtstreeks in contact kan komen met u, terwijl hij ook van de vertaaldiensten van huishongarije.be gebruik kan maken. Indien u of uw koper beroep wil doen op onze diensten zoals de vertaling van Hongaars naar Nederlands van de documenten, het nakijken van de juistheid en de kleine lettertjes van de contracten, de communicatie en de regeling van een advocaat, telefoontjes naar Hongarije... dan kan dat via ons.

Als u uw opbject wil verkopen via onze site, dan dient u zich in te schrijven rechtsboven op de site door te klikken op "Koop en verkoop uw eigendom snel en eenvoudig".  U kiest een naam en paswoord. U ontvangt dan van ons een mail om uw inschrijving te bevestigen en een uitnodiging tot betaling van de formule die u bij uw inschrijving heeft gekozen afhankelijk of u makelaar bent of partikulier.

Na betaling kan u met uw zelf gekozen gegevens inloggen en uw object plaatsen. Als u dan ook bovenaan in de kijker wilt staan, dan kan u ook die optie aanklikken. Dat is een betalende optie. Als u dat niet kiest, dan staat uw object gewoon tussen alle andere objecten op huishongarije.

Indien er nog bijkomende vragen zijn, stel ze dan gerust via e-mail info@huishongarije.be

 

 

 

Wat wordt er gezocht op huishongarije?  Hier volgt een lijst van wat er allemaal kan geadverteerd en gezocht worden op deze Hongarije site:

Huis hongarije, hongarije huis, hongarije, hongaars, hongaarse, huizen, huis, te koop, huis te koop, huizen te koop, huis in Pecs, huis nabij balaton, huis in kaposvar, hongarijevakantieland, vakantieland hongarije, huishongarije, maggie csap, makelaar, immo hongarije, immobiliën hongarije, bouwgrond hongarije, bouwkavel hongarije, vakantiehuis hongarije, boerderij hongarije, tanya hongarije, hongaars huis, huizen hongarije, huis in hongarije, huizen in hongarije, hongaars huis, makelaar hongarije, makelaar in hongarije, makelaars in hongarije
, hongaarse makelaar, woning in hongarije, woningen in hongarije, goedkope woning in hongarije, goedkope woningen in hongarije, goedkope boerderij in hongarije, boerderij in hongarije, zaak in hongarije, investeringen in hongarije, investeringsproject in hongarije, investeringsprojecten in hongarije, verkavelingsproject in hongarije
verkavelingen in hongarije, woningen hongarije, advertenties hongarije, advertentie hongarije plaatsen, advertentie plaatsen hongarije, te koop, huis te koop Hongarije, huis te koop in hongarije, huizen te koop in hongarije, huizen te koop Hongarije, huis in hongarije, huizen in hongarije, huis kopen in hongarije, huis verhuren hongarije, huis huur hongarije, huis te koop, te koop, te huur, bemiddeling bij aankoop van een huis in hongarije, ik wil mijn huis in hongarije verkopen, ik wil een huis kopen in hongarije, ik wil huizen kopen in hongarije, hongarije site, sites hongarije, sites over hongarije, site over hongarije, vakantiehuis verhuren in hongarije, ik wil mijn vakantiehuis verhuren in hongarije, een vakantiehuis huren in hongarije, onroerend goed in hongarije, onroerende goederen in hongarije, hongaars onroerend goed, hongaarse onroerende goederen, immo in hongarije, immobiliën in hongarije, hongarije specialist, hongarijespecialist, specialist in hongarije