Te koop Woning Gerenoveerde tentdakwoning 8km van Héviz


Klik op een foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Advertentie uitprinten (Advertentie uitprinten)
Referentie nummer: #CA3502
Te koop/te huur: Te koop
Kenmerken: vrijstaande woning
Titel: Gerenoveerde tentdakwoning 8km van Héviz
Jaar: 1960
Adres:
Plaats:
Subregio:
Regio: Zala
Land: Hongarije
Postcode:
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Garage:
Grond oppervlakte: 1727m˛
Prijs: 89,000Euro
Contact Informatie
Naam:
E-mail: Contacteer verkoper
Url:
Verkoper: Meer inlichtingen
Telefoon: +32-495-502890
Land:
Provincie:
Plaats:
Klik hier om het complete aanbod te bekijken van deze adverteerder

Verstuur naar vriend Bereken uw afbetalingsbedrag
Print dit Routeplanner
Opties:
Beschrijving:
Het onroerend goed is gelegen in een mooi, rustig dorp, omringd door wijngaarden, op 15 km van het Balatonmeer. De regio Balatonmeer is beroemd van zijn stranden en wijngaarden. Er zijn voorwaarden voor sport: zwemmen, zeilen, paardrijden, hardlopen, fietsen, wandelen, vissen enz. Keszthely, de hoofdstad van het Balatonmeer, ligt op 8 kilometer afstand. Het biedt haar bezoekers een brede lijst van attracties (het Festetics Paleis -de derde grootste paleis van het land, het Museum van het Balatonmeer, en andere) en veel entertainment in de zomer met braderieën en concerten. In het kuuroordstad Héviz (op 5 km. van het huis) vindt u één van de grootste thermale meren in Europa. Het meer is geheel jaar open Er is een sterk ontwikkeld medisch centrum gebouwd bij de thermale bron.Het is goed voor mensen met reumaklachten, het geniest spier en gewrichtsziekten evenals dermatologische en neurologische aandoeningen. Het dorp is beroemd van wijnbouw en zijn uitstekende wijn. Er is een supermarkt, huisarts, postkantoor enz. in het dorp.

Indeling van het huis 100m2:
zitkamer ,inkomhal, stookruimte, voorraadkamer, badkamer, toilet, kamer, kamer, keuken, eetkamer. Kelder: 10 m2. Terras: 5 m2

Constructie:
Waterleiding, riolering, elektriciteit, aardgas en telefoonlijn zijn aangesloten. Centrale verwarming op aardgas. Deuren en ramen van plastic met warmte-isolerende beglazing. Er is parket in de kamers en in de andere ruimtes – keramische vloertegels. Er is een regenput in de tuin.
« Previous « Terug Next »