Te koop Andere onroerende goederen Interessant onroerend goed voor recreatiedoeleinden in hongarije


Klik op een foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Advertentie uitprinten (Advertentie uitprinten)
Referentie nummer: #AI 200
Te koop/te huur: Te koop
Kenmerken: andere
Titel: Interessant onroerend goed voor recreatiedoeleinden in hongarije
Jaar: 0
Adres:
Plaats:
Subregio:
Regio: 650
Land: 73
Postcode:
Slaapkamers:
Badkamers:
Garage:
Grond oppervlakte: 45000 m˛
Prijs: 1,805,000Euro
Contact Informatie
Naam:
E-mail: Contacteer verkoper
Url:
Verkoper: Meer inlichtingen
Telefoon: +32-495-502890
Land:
Provincie:
Plaats:
Klik hier om het complete aanbod te bekijken van deze adverteerder

Verstuur naar vriend Bereken uw afbetalingsbedrag
Print dit Routeplanner
Opties:
Beschrijving:
Deze ranche is in een rustieke stijl gebouwd en lijkt op een klein fort.
Het hoofdgebouw ligt in het westen van het 45000 m˛ groot perceel. Tegenover de ingang is er een parking voor 300 voertuigen. Rechts liggen de stallen, die een comfortabele thuis bieden voor - de nu aanwezig 20 - paarden. In de stal liggen er traditionele planken als vloer, die perfect past bij de gang en de ruime boxen. Het is een aangename en rustige omgeving voor de paarden. Er is koud en warm water voor het wassen van de hoeven. Ook infraroodlampen zijn er om de dieren te drogen.
Deze mančge heeft verscheidene functies: het is een opslagplaats voor 12 zadels en de rest van de uitrustingen, maar het is ook geschikt als taverne of voor kleinere conferentien.
Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn er 2 aparte kleedkamers, wat perfect is voor jokey’s. Bij de stallen hoort ook nog een flat, met alle comfort en 2 badkamers, wat perfect is voor de stalknecht die 24 uur op de paarden moet letten. Maar er is ook een camerainstallatie en een branddetektor.
Links van de hoofdingang ligt de eigenaar zijn comfortabele residentie met maar liefst 8 slaapkamers, 4 badkamers en een mooie grote keuken. De woonkamer inbegrepen heeft dit alles een woonoppervlakte van 1000 m˛. De woonkamer vult bijna de volledige gelijkvloers, de muren zijn van boomstammen, de vloer is van steen en er is een openhaart. Dit allemaal brengt een uitzonderlijk en toch natuurlijke look wat de perfecte rust brengt.
Rond al die gebouwen ligt een gigantisch terrein, half zand half grasperk. Dit gebied is ook geschikt voor paardenshows en wedstrijden. In de tuin zijn er ook nog twee vijvers en 4 loopbanen met omheining wat ideaal is voor de training van de paarden.
Bovendien is er nog een erg bijzonder, rond gebouw met een diameter van 11 meter, met de naam “Borok Temploma” (Kerk van de Wijnen). Het is een gigantisch gebouw van 400 m˛, wat uitstekend is voor feestjes. Zelfs concerten en theatervoorstellingen woorden hierin gehouden. Een openhaart en een traditionele grote bakoven zort voor een erg aangename en onvergetelijke barbeque.
« Previous « Terug